2.5.-6.5.2024 - Irsko, průvodce Tomáš Kučera

Ubytování v hotelu:  Skvělé, příjemné, dobře vybrané hotely. K maximální spokojenosti chyběl už pouze WC kartáč, který ale v této lokalitě běžný není, a my to víme :-)

Strava vhotelu:  V pořádku, bez problémů, vybrali jsme si. Jen v Galway bychom ocenili samostatnou přípravu ranního nápoje (čaje, kávy), jelikož pro každého toto připravovali zaměstnanci do konviček, zbytečně dlouho jsme čekali a pití se dočkali až úplně na závěr snídaně - bylo to horké, časově se to již nestíhalo vypít.

Organizace zájezdu:   Na nejlepší úrovni.

Váš názor na průvodce:

Pan Tomáš Kučera je prostě jedinečný, absolutní špička, top průvodce, kterého si každý klient na cestách může jen přát. Dává tomu všemu mnohem víc, než by musel, dává ze sebe maximum pro naši spokojenost, je to až neuvěřitelné, takový zápal, nasazení, energie do práce se jen tak nevidí. U něho jde cítit, že ho práce baví a dělá ji s láskou. Je to moc příjemný, milý a vtipný člověk, který je nám kdykoliv, s čímkoliv ochoten pomoci a my si toho vážíme. Vždy se dozvíme spoustu zajímavostí o dané zemi, dá se říci všemi smysly - uvidíme, uslyšíme, ochutnáme, přivoníme - a díky tomu se prožitek mnohonásobně zintenzivní. Díky za něj, je nám pokaždé velkým potěšením a nezapomenutelným zážitkem s ním cestovat.

Děkujeme, bylo to úžasné, máme spoustu krásných vzpomínek...

Radka Bachurová

Sledujte nás

icon-facebook  icon-twitter