12.10.-15.10.2023 - Lisabon, průvodce Helena Rudolfová

Dostali jste dostatečné informace před odletem - ubytování, zavazadla, sraz na letišti?
Ano, informace z CK byly plně dostačující, byly včas doručeny, kromě toho paní průvodkyně založila na WhatsApp skupinu, kde jsme si sdělovali informace navzájem ještě před zájezdem i během něj - výborný počin.

Bylo něco, co jste před odletem nevěděli, chyběly Vám některé informace?
Nechybělo nám nic, pokud ano, vždy jsme se vše včas dozvěděli od paní průvodkyně.


Ubytování v hotelu: Plně vyhovující, pohodlné.

Strava v hotelu: Výborná (měli jsme pouze snídaně).

Organizace zájezdu: Organizace zájezdu dobrá, jen máme připomínku k části programu v Lisabonu - některé akce se z důvodu obrovského zájmu turistů nedaly vůbec absolvovat (například jízda starou tramvají - po dvouhodinovém čekání, kdy se tramvaj zasekla někde na trase a během těch dvou hodin nepřijela ani jedna, jsme to vzdali), totéž vlastně i v Sintře - návštěvu studny jsme pro obrovskou frontu také vzdali, i když někteří z nás si frontu vystáli a stihli to ještě před odjezdem autobusu. Jinak prohlídka Lisabonu skvělá, paní průvodkyně vše zvládala skvěle, jen program byl na jeden den dosti náročný, bylo nás dost seniorů a hodně jsme toho nachodili. Ale zase jsme hodně viděli a kvůli tomu jsme tam jeli.

Váš názor na průvodce: Helenka byla skvělý průvodce, vše měla perfektně připravené, byla velmi empatická, přátelská a schopná cokoliv zařídit.

Ivana Albrechtová +3

Sledujte nás

icon-facebook  icon-twitter