14.10.-18.10.2023 - Itálie, Pompeje, průvodce Renata Nikola

Ubytování v pořádku, nejednalo se o žádný luxus, ale k přespávání hotel bohatě stačil. Výhodou bylo i jeho umístění blízko nádraží a jeho celková vzdálenost k centru všeho dění. Obsluha hotelu příjemná.

v hotelu jsme měli jen snídaně. Ty byly formou bufetu, vše v pořádku. Oceňujeme snídaňové balíčky, které jsme dostali, když jsme jeli na výlet do Pompejí.  

Organizace zájezdu: všechno ok 

Váš názor na průvodce: paní Renata byla nejlepší průvodce s jakým jsme se kdy setkali a to cestujeme celkem dost. Moc příjemná, ochotná a její povídání ne jen o historii, ale i o Itálii jako takové, bylo zajímavé a poutavé. Nikdy nenudila. Vždy myslela na to abychom nebyli hladoví a co se toalet týče, vždy poradila kam zajít, což se při celodenním chození hodí. Dali bychom ji 10 hvězdiček z deseti. 

Jakékoliv další ohlasy, připomínky, doplnění či jakýkoliv komentář:

- jediná negativní věc na celém pobytu byla ta, že výlet do Pompejí nedopadl tak, jak měl. Paní průvodkyně, která si nás měla v Neapoli vyzvednout nedorazila. Velmi ale oceňujeme snahu paní Renaty. Ačkoliv Neapol a Pompeje nejsou jak se říká její "rajón", snažila se abychom si i tento výlet užili. Ve vlaku si četla o historii Pompejí aby nám mohla alespoň něco povyprávět, vzala nás na Neapolskou pizzu a přestože řidič odmítl jet na Vesuv kvůli nepříznivému počasí, nakonec ho přesvědčila, že tam jet musíme. Z Pompejí jsme viděli jen velmi málo a upřímně jsme byli zklamaní, protože tento zájezd jsme vybrali hlavně kvůli návštěvě Pompejí. I tak hodnotíme zájezd velmi pozitivně, moc se nám to líbilo, byl to skvělý zážitek a velký podíl na tom má právě paní Renata. 

Do Pompejí se určitě ještě někdy chceme podívat a s největší pravděpodobností právě s Vaší agenturou. :)

Kateřina Rogoňová, Eva Rogoňová

Sledujte nás

icon-facebook  icon-twitter