11.8.-18.8.23 - Madeira průvodce Lenka Mendonça

Snídaně v hotelu - klasické, bufetové, každý den stejné. Hodně smažených jídel. Být tam delší dobu, už by nebylo co vybírat. Mají výborný chleba.

Ubytování - dostačující, povlečení a ručníky čisté. Chyběla nám tam klimatizace nebo by stačila aspoň vrtule, která by rozháněla stojící horký vzduch. Byli jsme v 6.patře a z venku je slyšet běžný hluk - štěkající psi, projíždějící auta. 

Co však bylo v tomto hotelu úplně špatně, tak nevyhovující výtah. Vešli se do něj jen 3 lidi a jezdil velmi pomalu, což kapacitě lidí vůbec nestíhalo. Vzhledem k tomu, že hotel je od města hodně do prudkého kopce, tak pak nezbývalo ještě jít na pokoj do několika pater do schodů a to v tom vedru je šílené. Zvlášť pro starší lidi.

Organizace výletů - není co vytknout. Vše bezvadné a zážitky bohaté. Úžasný byl i pan řidič, který nás po ostrově vozil.

PRŮVODKYNĚ LENKA - absolutně to nejlepší, co jsme mohli dostat. Cestujeme hodně, ale takové skvělé a profi služby jsme ještě nikde nezažily. Lenka je prostě úžasná, milá, kamarádská a je to nezmar. Pro cestovku je takový průvodce veliký dar !!!


Děkujeme za krásnou dovolenou.  Rita Firešová

Sledujte nás

icon-facebook  icon-twitter