Eurovíkendy

Zažijte netradiční a pohodový víkend v některé z významných evropských zemí. Naše cestovní kancelář Grand travel Vám nabízí širokou nabídku eurovíkendů a je jen na Vás, kam vyrazíte. Jedná se většinou o třídenní poznávací zájezdy po evropských metropolích, a to jak letecky, tak autobusem či vlakem. Mezi oblíbené cíle patří například Řím, Benátky, Londýn, Paříž a v nabídce máme také originální destinace jako Dublin či Istanbul.

Vydejte se na eurovíkend do Londýna a navštivte Windsor, Legoland, Sea Life-mořské akvárium, muzeum voskových figurín Madam Tussaud´s a další. Dublin a jeho údolí dvou jezer Glendalough a nádherné zahrady Powercourt stojí také za to. Víkend v Paříži potěší každého z Vás nejen svou romantikou, historií a krásnými památkami. Nudit se rozhodně nebudete v Barceloně a objevit kouzlo orientu můžete v Istanbulu, kulturním a finančním centru země.

Je jen na Vašem rozhodnutí, zda chcete svůj výlet pojmout jako poznávací zájezd nebo odpočinkový wellness víkend. Jistě oceníte také služby našich průvodců, díky kterým se stane Váš zájezd pohodlnějším. Máte volný víkend? Vyberte si z nabídky našich eurovíkendů a zažijte něco nevšedního!

eurovíkend pláž moře zájezd

Sledujte nás

icon-facebook  icon-twitter