9.12. - 12.12.22, Řím + Vatikán, průvodce Věra Hřebíčková

Informace před odletem:  Ano, vše perfektní. Dobrá práce paní Navrátilová. Skvělá organizace, nic nechybělo.

Hotel byl dostačující. Snídaně vyhovovala.
Organizace zájezdu:
Naprosto nejlépe zorganizovaný zájezd, na kterém jsem kdy byla. (hodně památek) Hlavně vše díky nejlepší a úžasné průvodkyni Věrce Hřebíčkové.
Váš názor na průvodce:
Paní Hřebíčková je perfektní. Je milá, příjemná, nevyčerpatelná studnice znalostí, perfektní znalost prostředí a památek, vyprávěla nám  o klasickém životě v Římě, ukázala její oblíbená místa, obchody , restaurace, kavárny a to vše za pochodu návštěv památek,  což bylo úžasné. Navrhla a přizpůsobila program podle počasí a možnostem klientů – což každý přivítal. Je výborný a obětavý průvodce a je ochotná, to, co dělala bylo i za hranicemi jejich povinností. Byli jsme s manželem velmi mile překvapeni.S tímto přístupem se člověk často nesetká. Není to obyčejná průvodkyně, je to paní,  která jak píše miluje Řím, miluje Itálii a její historii a předává s láskou svoji zkušenost všem, kteří také chtějí město poznat. Paní Věra byla naprosto úžasná. Za nás absolutní spokojenost.
Takového průvodce by si měla každá CK hýčkat.
Jakékoliv další ohlasy, připomínky, doplnění či jakýkoliv komentář:
Jediná připomínka z naší strany je , že památek je opravdu hodně, zájezd by měl být organizován na více dnů, abychom si mohli vše v pohodě a klidu prohlídnout.

Irena Šustrová

Sledujte nás

icon-facebook  icon-twitter