7.10. - 10.10.22, Barcelona Montserrat, průvodce Richard Hladík

Informace byly podrobné, věcné a komplexní, vše mi bylo jasné. Snad jen vybavenost hotelového pokoje, např. info o tom, zda je dostupná wifi, fén, klima atd.... ne všechny tyto informace šly ze stránek hotelu vyčíst. 

Ubytování v hotelu:

Hotel slušný, za mě je rozhodující čistota a ta tam byla, naprosto dostačující s ohledem na to, že jsme se tam šly jen vyspat a celý den byly s panem Hladíkem. 

Strava v hotelu:

Snídaně byly fajn, čekala bych popravdě více "španělské kuchyně" kterou mám moc ráda. Nabízený sortiment se nijak nelišil od jiných hotelů kdekoliv v Evropě.

Předpokládám, že i skladba nabízených jídel odpovídala ceně za pokoj.

Účel to však splnilo, na výlety jsme vyrážely s plným břichem a spokojené :) 

Organizace zájezdu: Naprosto bez komplikací 

Váš názor na průvodce:

Toho si střežte jako oko v hlavě! Byl boží! Velmi jsem ocenila pohodu a lehkost s jakou nám o Barceloně vyprávěl, je super, že tím, že tam žije, vyprávěl "ze života" tedy nenuceně, zajímavě. Tipy, které nám dával byly skvělé. A z jeho vyprávění člověk krásně pochopil i historii. Odjížděla jsem z Barcelony s pocitem a vědomím, že vím strašně moc a moc jsme si to užily.

Byly to opravdu velmi příjemně strávené 4 dny v Barceloně. Pocit je jen pozitivní, Barcelona mě velmi mile překvapila a moc se nám líbilo, vaše cestovka taktéž, služby super.

Rádi se vrátíme a už uvažujeme o další destinaci. 

Nikol Jurečková s maminkou (Věra Kundrátová) 

Sledujte nás

icon-facebook  icon-twitter