7.10. - 10.10.22, Barcelona Montserrat, průvodce Richard Hladík

Ubytování v hotelu:

Hotel byl čistý, příjemný. Vstřícný byl i personál, velmi výhodná byla poloha hotelu - blízkost moře i metra.

Strava v hotelu:

Měli jsme snídaně, které byly dostatečné, běžný sortiment, stále doplňovaný, dokonce i čerstvé ovoce, nic nám nechybělo. 

Organizace zájezdu:

K organizaci zájezdu máme jen samá pozitiva. Všechno klapalo na jedničku. Program zájezdu na sebe plynule navazoval, nebylo žádných zbytečných prostojů a naopak jsme měli dost času si individuálně zajímavá místa a zákoutí prohlédnout. 

Váš názor na průvodce:

Pan Richard byl výborný, od samého příjezdu, kdy se se všemi srdečně přivítal, už v autobuse sdělil důležité informace. Věnoval se nám všem intenzivně po celou dobu zájezdu. Byl usměvavý, vstřícný, odpověděl ochotně na veškeré dotazy, iniciativně nám zasílal popis cest metrem pro individuální návštěvy míst v Barceloně. Podal nám informace o životě v Barceloně, Katalánsku i celém Španělsku. Měl připravené obrazové i video materiály, kterými dokresloval své informace. Nabízel nám další možnosti, které můžeme během pobytu využít. Obdivovali jsme všichni jeho profesionalitu, vědomosti, které nám předával a zejména jeho přátelský přístup k nám všem. 

Sledujte nás

icon-facebook  icon-twitter