15.6. - 19.6.22, Londýn, průvodce Tomáš Kučera

Ubytování v hotelu: Jelikož jsme již v tomto hotelu bydleli při minulé návštěvě Londýna, tak jsme byli moc potěšeni, že ubytování je právě zde.Hotel je blízko u nádraží, v krátkém čase dostanete do centra, což je paráda. Hotel je čistý, pohodlný, má přátelskou atmosféru a nic nám v něm nechybělo. Ocenili jsme i anglickou snídani. V okolí je možnost nakoupit a dojít si do restaurace. Za nás paráda.

Strava v hotelu:  Snídaně velmi chutná, výběr dostačující.

Organizace zájezdu: Zájezd je naplánován perfektně. Viděli jsme vše, co bylo v plánu. Je prokládán i odpočinkem a ochutnáváním místní gastronomie. Není naprosto co vytknout .

Váš názor na průvodce: Pan Kučera je prostě jednička mezi průvodci. Nedá se to jinak nazvat. Vždy je perfektně připravený, ochotný s čímkoliv a kdykoliv pomoci. Dává každému zájezdu maximum. A díky němu je zájezd povznesen na tu nejvyšší úroveň. Jeho informace jsou velmi zajímavé a parádně zpracované. Na každém zájezdu je s ním báječná atmosféra. Nevím, jak to dělá, ale umí i objednat počasí :-). Velice promptně reaguje na aktuální situace a dokáže jich využít k naprosté spokojenosti klientů. Jeho vyprávění o cestování nás vždy naláká a hned již plánujeme kam s ním dál vyrazíme poznávat. 

Jakékoliv další ohlasy, připomínky, doplnění či jakýkoliv komentář:  Děkujeme za vždy krásné zážitky a pohodové zájezdy.Ještě jednou bychom Vám rádi s manželem moc poděkovali, že jste pro nás našli místo na tomto zájezdu i když byl nejdřív obsazený, moc si toho vážíme a ze zkušeností minulých let víme, že pro své klienty děláte vše, aby byli spokojení. Moc rádi jezdíme s Vaší cestovní kanceláří a těšíme se na další zájezdy.  Děkujeme Vám a panu Kučerovi za krásný zájezd a za spoustu nových zážitků.

Jarmila Chrudimská 

Sledujte nás

icon-facebook  icon-twitter