19.5. - 23.5.22 - Irsko, průvodce Tomáš Kučera

Dostali jste dostatečné informace před odletem – ubytování, kufry, sraz na letišti?  Ano děkuji, všechno bylo srozumitelné a odbavení prošlo bez problémů.

Bylo něco, co jste před odletem nevěděli, chyběly Vám některé informace? Myslím, že informace z CK byly dostatečné a zbytek si každý může najít na internetu nebo jako já ještě i na Marco Polo.

Ubytování v hotelu:  ubytování v hotelu bylo velmi dobré, pouze oddělené vodovodní kohoutky v koupelně  byly trochu problém, ale s tím vy nic nemůžete udělat.

Strava v hotelu: snídaně byly pestré a pro mě dostačující, bylo fajn, že jsem si mohla vybrat výborný jogurt a muesli a dobré pečivo, o šunky, vejce a  sýry ráno moc nestojím.

Organizace zájezdu: byla výborná, všechno bylo dobře připravené.

Váš názor na průvodce: pan Kučera je neskutečně výborný a obětavý průvodce a ochotný, to, co dělal bylo i za hranicemi jeho povinností, byla jsem velmi mile překvapena, s tímto přístupem se člověk často nesetká. Všechno měl připravené a "dobře se modlil k Sv.Petrikovi" že nám dopřál i hezké počasí. Zkrátka byl supr!

Jakékoliv další ohlasy, připomínky, doplnění či jakýkoliv komentář: tento zájezd překročil všechna moje očekávání, moc se mi líbil, budu mít na Irsko hezké vzpomínky, děkuji.

 Eva Slámová

Sledujte nás

icon-facebook  icon-twitter